Titanic

“Wij dagen u uit om de noodsituaties op te lossen waar wij u in brengen. Een fantastiche dag waar theorie en praktijk elkaar afwisselen!”

Het verhaal
De Titanic vergaat en vele mensen zijn in nood. Redden en gered worden staan centraal. Nu kunt u met uw improvisatievermogen uw collega’s uit benarde situaties redden. U kunt ook zelf als slachtoffer eindigen en gered worden door uw collega’s. Samen overleven is de sleutel tot succes.

De activiteit
Bij aankomst krijgt u instructies over veiligheid en het dagprogramma. Al snel wordt duidelijk dat het om serieuze zaken gaat. U wordt binnen een uur opgeleid tot “junior redder” en uw kunsten zijn nodig om uw collega’s te redden van de letterlijke ondergang. U zult optreden als redder, maar ook als slachtoffer. Tijdens uiteenlopende oefeningen wisselt uw rol continu van redder tot slachtoffer. Onze veiligheidsexperts zijn er om de veiligheid te garanderen van redders en slachtoffer. Zij grijpen in voordat er een onveilige situatie ontstaat.

Het programma
U kunt zelf uw programma samenstellen en een aantal oefeningen kiezen. De oefeningen verschillen in tijdsduur, intensiteit en spanning. U kunt een keus maken uit de volgende onderdelen: Vrije valboot, Abseilen, Rookruimte, Man over boord pick-up met speedboten, Overleven op zee, Brancard redding of Overleven op een vlot.

Met behulp van marine- en offshore toestellen worden noodsituaties gesimuleerd waaruit u zich moet redden. Er zijn professionele reddingsinstructeurs aanwezig om te zorgen dat elke oefening individueel aangepast wordt. Aan het einde van de dag krijgt u een certificaat voor het behalen van de titel “junior redder”.

Voorbeeldprogramma voor de Titanic (3 onderdelen):
13.00 uur  Aankomst
13.15 uur  Welkomstwoord, veiligheidsbriefing en cursus “junior redder”
14.00 uur  Uitvoeren van de reddingen.
18.00 uur  Uitreiking certificaten en afsluiting

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de Titanic

SPECIFICATIE


Aantal personen:
Min. 4 personen

Gewenste datum:
het gehele jaar door

Locaties:
Trainingscentrum in Den Oever, Noord-Holland

Activiteit:
Inclusief instructeurs, Materialen.
Exclusief borrel en diner.

Prijs:
2 onderdelen: € 85,00 pp exclusief 21% BTW
3 onderdelen: € 99,50 pp exclusief 21% BTW
Meer onderdelen is mogelijk tegen meerprijs.
Minimaal 12 betalende deelnemers