Partners

Soul Events heeft met meerdere bedrijven een hele goede band en werkt graag samen met deze bedrijven. In de rubriek Partners kunt u zien met welke partners wij graag samen werken.

DSL Catering
Culinair genieten bij u thuis, op het werk of op een andere locatie. Topkwaliteit doordat er uitsluitend gewerkt wordt met verse producten tegen een scherpe prijs. Even niet koken omdat u wat te vieren heeft? Een verjaardag, bruiloft, vriendendag, personeelsfeest, jubileum, receptie? Of een zakelijke bijeenkomst zoals een vergadering of een training? Maak het u zelf gemakkelijk en laat u verwennen met een heerlijk warm en / of koud buffet of een overheerlijke lunch, waarbij alle broodjes vers uit de oven komen en ook al het beleg dat gebruikt wordt is vers van het mes. DSL Catering heeft diverse (grote) evenementen begeleid, zoals Scandinavië XL in Haarlem en de Westfriese Tuinfair / Tuinfair Midwoud. Kijk voor meer informatie op de site van DSL Catering

Stefan's Music 
Muziek maken doet hij al zijn hele leven, voornamelijk gitaar en piano maar ook andere instrumenten worden bespeelt alsof het dagelijkse kost is.Muziek is volgens Stefan puur emotie en dat is ook hetgeen wat hij over wil brengen op de mensen. Het maakt hem niet uit of hij in een boerenschuur staat of op een luxe landgoed. Het doel is hetzelfde, mensen blij maken met zijn muziek. Kijk voor meer informatie op de site van Stefan's Music.

Dave Surfboards

Robbert Kiewiet 
Met verf en penselen een illusie maken  op het doek. Dat is schilderen! Bekende kunstenaars als Picasso, Rembrandt en van Gogh konden het maar al te goed. In deze workshop treden de deelnemers in de voetsporen van de grootmeesters en worden zelf kunstenaar. Iedereen leert kleuren mengen en krijgt professionele tips om een mooi resultaat te boeken. Schilderen bevordert de samenwerking en creativiteit. En is zeer geschikt voor een teambuilding of bedrijfsuitje. Kijk voor meer informatie op de site van Robbert Kiewiet.

F3 Sport
F3 Sport richt zich op organisaties die bereid zijn om in mensen te investeren. Zij zijn van mening dat gemotiveerde mensen de basis vormen voor een goede organisatie. Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van evenementen heeft de manager van F3 Sport een groot netwerk opgebouwd van gedreven freelancers en diverse partners die uw feest of evenement tot een groot succes maken. F3 Sport zoekt met u naar de juiste balans tussen persoonlijke doelstellingen en productmogelijkheden. Kijk voor meer informatie op de site van F3 Sport.

All Seasons Sports
Een succesvol evenement valt of staat bij een grondige en professionele voorbereiding. All Seasons Sports inventariseert de wensen en doelstellingen van de klant. Zij zijn gespecialiseerd in het verhogen van de motivatie tussen mensen, de betrokkenheid met het bedrijf én de communicatie daarbinnen. De activiteiten zijn niet per se sportief. Wel zijn ze actief en niet-alledaags. All Season Sports heeft als motto: Alles mag, niets moet. Dat komt terug in een onbegrensd aanbod van evenementen. Dat garandeert een dag-om-nooit-te-vergeten én leent zich voor kennismaking, verrassing, integratie, communicatie, motivatie of beloning. Samenwerking en teambuilding zijn doelstellingen die vaak in het programma verwerkt zijn. Kijk voor meer informatie op de site van All Seasons Sports.

't Stormt 
’t Stormt is een gepassioneerd persoonlijk bedrijf met bijna 20 jaar ervaring in de evenementenbranche. 't Stormt organiseert creatieve, sportieve, spannende en grappige activiteiten voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeesten of familiedagen. Zij vinden het belangrijk dat iedereen een onvergetelijke dag beleeft en houden daarom graag rekening met ieders wensen. Kijk voor meer informatie op de site van 't Stormt.