Zand Sculpturen

“Haal het kind in u naar boven! Iedereen heeft vroeger weleens een zandkasteel op het strand gebouwd. Bouw hèt zandsculptuur en ga verder dan u denkt dat mogelijk is.”

Zandsculpturen bouwen gaat over samenwerken, plannen, overleg en creativiteit. Deze eigenschappen worden door ons geobserveerd.

Aan de hand van een vooraf afgesproken thema wordt een mooie sculptuur gebouwd. Om dit bouwwerk te realiseren, is kort overleg over wat het wordt en hoe het er uit zal gaan zien. Het team dat de meest originele sculptuur heeft bedacht en het best samenwerkt scoort de meeste punten.

Na het overleg wordt de tekenkunst aangesproken om het idee via een schets in kaart te brengen. Dan zijn we op het punt aanbeland om daadwerkelijk de sculptuur te bouwen. Met diverse gereedschappen die jullie van ons aangereikt krijgen, wordt jullie bouwtalent getest.

Nadat alle sculpturen gebouwd en afgerond zijn, worden alle sculpturen gepresenteerd aan de andere teams en aan de jury. Aan het eind, wanneer de jury de scores heeft opgemaakt, zal het winnende team bekend worden gemaakt in een spetterende prijsuitreiking!

Voorbeeldprogramma:
15.00 uur Aankomst en Instructie
15.30 uur Start activiteit
17.00 uur Einde activiteit
17.30 uur Start borrel en diner

Bekijk hier een fotocompilatie van de activiteit Zand Sculpturen

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor Zand Sculpturen

SPECIFICATIE


Aantal personen
:
Min. 6 personen

Gewenste datum:
het gehele jaar door

Locaties:
Overal op het strand te spelen. Wij kunnen u wijzen op mooie en leuke locaties

Activiteit:
Inclusief instructeurs en materialen.
Exclusief borrel en diner
(Dit kunnen wij wel voor u verzorgen).

Prijs:
vanaf € 14,50 exclusief 21% BTW.
Minimaal 12 betalende deelnemers