Powerkiten

Power Kiten “Voel de kracht van de wind! Trek de vlieger de powerzone in en ervaar de trekkracht van deze powerkite. Beleef en raak verslaafd aan deze manier van vliegeren!”

Laat je meevoeren door de elementen, voel de wind, de kracht, de snelheid en laat je gaan… Dàt is powerkiten! Vliegeren voor grote mensen met enorme vliegers!

Powerkiten is geschikt voor iedereen en vraagt geen speciaal inlevingsvermogen of uithoudingsvermogen. Wat powerkiten wél vraagt, is volledige overgave aan de elementen en de kracht van de natuur!

Met deze Nasawings zul je met spierballen en finesse de wind trotseren. Met een krachtige wind zal dit een echte teambuildingsactiviteit worden. Elkaar vasthouden en helpen zijn heel belangrijk

De complete uitrusting wordt verzorgd. U krijgt een 2- lijns kite en de instructeurs leren u hoe om te gaan met zo’n grote vlieger, waarna u het zelf gaat proberen! Met spierkracht gaat u alleen of samen met collega’s of vrienden genieten van de kracht van de wind.

Heb je het in je vingers na een half uur oefenen? Test dan je kunde met een nog grotere powerkite! Verslaafd aan deze manier van vliegeren zul je huiswaarts keren.

Voorbeeldprogramma:
15.30 uur Aankomst en Instructie
16.00 uur Start activiteit
17.00 uur Einde activiteit
17.30 uur Start borrel en diner

Bekijk hier een fotocompilatie van de activiteit Powerkiten

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor Powerkiten

SPECIFICATIE


Aantal personen
:
Min. 4 personen

Gewenste datum:
het gehele jaar door

Locaties:
Langs de kust of in recreatiegebieden te spelen. Wij kunnen u wijzen op mooie en leuke locaties

Activiteit:
Inclusief instructeurs en materialen.
Exclusief borrel en diner
(Dit kunnen wij wel voor u verzorgen).

Prijs:
vanaf € 19,50 exclusief 21% BTW.
Minimaal 10 betalende deelnemers