Expeditie Robinson

“Zonovergoten stranden, kokosnoten en palmbomen. Overleven op verlaten eilanden en de strijd aangaan met mede-eilandbewoners. Dat is Expeditie Robinson, het welbekende tv-programma van de strijd der Titanen. Afzien, ontberingen, groepsuitdagingen en vooral emoties.”

Vergeet nu wat je hebt gezien op TV en beleef je eigen Expeditie Robinson. Feel It Events heeft een creatief Robinson-programma gemaakt in de sfeer van het televisieprogramma. Met net zoveel ontberingen, maar wel toegankelijk voor iedereen. Dit evenement is volledig afgestemd op het thema Robinson' inclusief veel opdrachten met bamboe, hout, touwen, fakkels en amuletten. De teams (kampen) zullen het tegen elkaar op moeten nemen, om uiteindelijk in een echte 'eilandenraad' te worden gekozen tot Team Robinson 2014.

Het programma bevat diverse survival-activiteiten met individuele en teamopdrachten. Hierbij dienen zowel de 'denkers' als de 'doeners' hun capaciteiten te laten zien.

Speciale aandacht is er voor het 'mediateam', eveneens samengesteld uit medewerkers van uw bedrijf. Deze groep maakt verslag van de hele dag en van de eilandenraad. Na afloop ontvangt uw organisatie de DVD van deze hele dag.

Voorbeeld programma:
14.00 uur  Welkomstwoord, briefing en eerste opdracht
14.30 uur  Eerste spelronde
15.15 uur  Pauze
15.30 uur  Tweede spelronde
16.15 uur  Derde spelronde
17.00 uur  Eilandenraad met de teamcaptains en de prijsuitreiking
17.30 uur  Einde programma

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de Team Robinson

SPECIFICATIE


Aantal personen
:
Min. 12 personen

Gewenste datum:
Buitenlocatie: van april tot november
Binnenlocatie: het gehele jaar door

Locaties:
Overal te spelen. Op stranden en in recreatiegebieden. Zowel binnen als buiten. Wij kunnen u wijzen op mooie en leuke locaties

Activiteit:
Inclusief instructeurs, materialen en DVD.
Exclusief borrel en diner

Prijs:
€ 34,50 pp exclusief 21% BTW.
Minimaal 12 betalende deelnemers