Brandingraften

“Met zijn allen rennend vanaf het strand op volle snelheid de zee in. Tempo, ritme, knallen door de branding, het gevecht om de boei, terugsurfen naar de koppositie, en dan de finish...”

Beuken tegen de golven van de Noordzee! Deze activiteit is een echte groepsactiviteit die staat voor avontuur, teamwork en spektakel. Met spierkracht gaat u samen met collega’s of vrienden genieten van de kracht van de Noordzee.

De complete uitrusting wordt verzorgd. U hoort de zee bulderen, u voelt de golven omslaan. De rafts surfen over de golven, maar voor hoe lang nog? Gaat u de uitdaging aan, of maakt u het spreekwoord waar: De beste stuurlui staan aan wal!

Mocht het een mooie zomerdag zijn en er zijn geen golven, dan gaan we evengoed de zee op. Werken met teambuilding spellen in combinatie met ‘overleven op zee-technieken’. U heeft dan zeker een mooi verhaal om thuis te vertellen. Geniet van het strand en maak dit spektakel mee. De strijd met de golven is een ware verslaving. Stoppen is bijna onmogelijk, want fanatiek word je echt van deze activiteit!

Voorbeeldprogramma:
14.00 uur Aankomst en Instructie
14.30 uur Start activiteit
17.00 uur Einde activiteit
17.30 uur Start borrel en diner

Bekijk hier een fotocompilatie van de activiteit Brandingraften

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor Brandingraften

SPECIFICATIE


Aantal personen
:
Min. 8 personen, allen in het bezit van zwemdiploma A

Gewenste datum:
vanaf april t/m oktober

Locaties:
Op elke locatie langs de kust. Wij kunnen u wijzen op mooie en leuke locaties

Activiteit:
Inclusief instructeurs en materialen.
Exclusief borrel en diner
(Dit kunnen wij wel voor u verzorgen).

Prijs:
vanaf € 29,50 exclusief 21% BTW.
Minimaal 8 betalende deelnemers