Beachvolleybal toernooi

“Op blote voeten met het zand tussen je tenen de bal bij de tegenstander op de grond krijgen. En natuurlijk met het zonnetje hoog aan de hemel...”

Na de ontvangst en het welkomstwoord zullen we van start gaan met een pittige warming-up om alle spieren even lekker los te gooien. Op het strand is het al snel een fijne work-out.

Nadat de heren scheidsrechters de regels nog even hebben uitgelegd aan de teams zal er een middag volgen met veel sportiviteit en fanatisme. In poule systemen zullen de teams het tegen elkaar opnemen, zodat alle teams meerdere wedstrijden spelen. Op het geluid van heerlijke muziek zal de bal van de ene naar de andere kant worden gestuurd. Tijdens de wedstrijden zal de stand op een groot bord up to date worden gehouden en zo kan elk team in de gaten houden hoe ze er voor staan.

Na de poule wedstrijden zal er een kruisfinale ontstaan, waar de beste teams het tegen elkaar zullen opnemen en waar de minder gelukkige het ook nog proberen om een wedstrijd winnend af te sluiten. Tot slot kan een spetterende prijsuitreiking natuurlijk niet achterwege blijven.

Voorbeeldprogramma:
14.00 uur  Welkomstwoord en uitleg
14.30 uur  Start activiteit
15.15 uur  Pauze
15.45 uur  Vervolg activiteit
16.30 uur  Einde activiteit

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor Beachvolleybal 

SPECIFICATIE

Aantal personen:
Min. 4 personen

Gewenste datum:
het gehele jaar door

Locaties:
Overal te spelen, zowel binnen als buiten. Wij kunnen u wijzen op mooie en leuke locaties

Activiteit:
Inclusief instructeurs en materialen.
Exclusief borrel en diner
(Dit kunnen wij wel voor u verzorgen).

Prijs:
vanaf € 19,50 pp exclusief 21% BTW.
Minimaal 10 betalende deelnemers