Over ons

Over Ons
Feel It Events is de overkoepelende naam van de volgende evenementenorganisatiebureaus: Flair Events, Aware Events en Soul Events. De drijvende krachten hierachter zijn Chantal du Mortier en Jorn Glas. Samen met een vaste groep medewerkers die allen hun sporen hebben verdiend in de wereld van organisatie, sport en spel zorgen zij ervoor dat ieder evenement voor u weer een geslaagde beleving is!

Met ruim 15 jaar ervaring is Feel It Events ontstaan in 2008. Eerst als organisatiebureau, welke begin 2011 na de overname van Soul Events een evenementenbureau is geworden. Om overzicht te bieden in het aanbod van beide bureaus is gekozen voor de nieuwe, huidige situatie.

Voor innovatieve evenementen ben u aan het juiste adres bij Flair Events! Wilt u eens iets totaal anders, dan zorgen wij ervoor dat u dit ook krijgt. Spanning en avontuur in de mysterieuze, donkere bossen? Noodsituaties oplossen? Vallen in een boot van 12 meter hoogte? Het is allemaal mogelijk.

Aware Events biedt diverse workshops aan. U kunt hierbij denken aan workshops op het gebied van culinair, muziek, actief, creatief en spiritueel. De huidige tijd waarin wij leven vraagt om bewustwording. Op een prettige, ongedwongen wijze bent u bezig met uw hele lichaam: van lichte fysieke inspanning tot de zintuigen. Ook een incentive behoort tot de mogelijkheden.

Soul Events staat voor zon, zee en strand. Raften in de woelige branding, mooie zandsculpturen maken of de ouderwetse zeskamp. Tevens bieden wij prachtige thema evenementen aan, zoals Beach Olympics of Pirates of the Carabean. Waar een strand is, is Soul Events.

Enthousiasme, gezelligheid, lol, gekheid en beleving staan bij ons hoog in het vaandel. Naast kennis van zaken en veiligheid, gaat het hoofdzakelijk om het goede gevoel. Daarom ontvangen wij u graag met een grote glimlach en maken wij er samen met u een superdag van!

Wij bieden graag maatwerk. Ons is er alles in gelegen aan uw wensen tegemoet te komen. In overleg met u zorgen wij dat u een heerlijke feestdag beleeft! Wij zijn niet gebonden aan vaste locaties. Onze locaties zijn verspreid over heel Nederland, waardoor wij een totaal evenement kunnen aanbieden met een diner of een hapje en een drankje.

Met het bovenstaande contactformulier kunt u ons een bericht sturen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt met dit contactformulier een vrijblijvende offerte opvragen. Wij maken dan met veel liefde een offerte geheel op maat voor u.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Kieft 6
1679 VM
Midwoud

E-mail: info@soulevents.nl

Telefoon: 0229 - 508 971
Mobiel: 06 - 10 854 605 / 06 - 27 144 269

KvK nr: 50972057

BTW nr: NL823024441B01